Покращена версія OPPO Watch отримала функцію ЕКГ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Покращена версія OPPO Watch отримала функцію ЕКГ

Технології&Авто
423
Через півроку після презентації свого першого розумного годинника компанія OPPO оголосила про випуск його поліпшеної версії. Новий OPPO Watch ECG виконаний в 46-міліметровому корпусі з нержавіючої сталі і здатний знімати електрокардіограму (ЕКГ).
OPPO Watch ECG оснащений 1,91-дюймовим AMOLED-дисплеєм з роздільною здатністю 402х476 пікселів (326 PPI) і 100-відсотковим покриттям колірного простору DCI-P3. У годиннику встановлено процесори Snapdragon 2500 і Apollo 3, перемикання між якими дозволяє збільшити час автономної роботи. Акумулятор ємністю 430 мАг забезпечує до 40 годин в інтенсивному режимі і до 21 дня – в економному. Підтримується швидка зарядка, що дозволяє за 15 хвилин повністю заповнити заряд пристрою.
Годинник підтримує вимірювання електрокардіограми в режимі реального часу з медичною точністю. Він здатний виявляти найпоширеніші серцеві аномалії, такі як фібриляція передсердь, передчасне серцебиття і надшлуночкова тахікардія. Додатково пристрій здатний здійснювати цілодобовий моніторинг серцевого ритму.
В якості операційної системи використовується ColorOS Watch, що підтримує підключення до пристроїв з Android 6.0+. Завдяки підтримці eSIM годинник може працювати в повністю автономному режимі.
Новинка вже надійшла в продаж в Китаї за ціною $366. Про доступність в інших регіонах поки не повідомляється.
Покращена версія OPPO Watch отримала функцію ЕКГ
За матеріалами:
4PDA
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас