iPhone SE Plus вийде в другій половині 2021 року — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

iPhone SE Plus вийде в другій половині 2021 року

Технології&Авто
1285
Уже в жовтні цього року очікується вихід смартфонів лінійки iPhone 12, які стануть першими мобільними телефонами компанії Apple з підтримкою мобільних мереж п’ятого покоління.
Аналітик Tianfeng Securities Мінг-Чі Куо (Ming-Chi Kuo) стверджує, що в наступному році компанія планує випустити ще одну недорогу модель лінійки iPhone SE. За наявними даними, цей телефон може називатися iPhone SE Plus. Щоб знизити витрати, компанія Apple використовує фірмовий сканер відбитків пальців Touch ID.
Аналітик вважає, що новий смартфон iPhone SE Plus буде дійсно доступним для широкої аудиторії. За його словами, цей смартфон буде оснащений екраном діагоналлю 5,5 або 6,1 дюйма. У цій моделі Apple продовжить використовувати РК-дисплеї. Раніше Чен Цзюнь (Chen Jun), головний аналітик Qunzhi Consulting, заявив, що Apple продовжить випускати смартфони з ЖК-екранами в найближчі три-п’ять років.
Висловлюються припущення, що в iPhone SE Plus буде використовуватися такий же корпус, як в iPhone XR або iPhone 8. Але раз мова йде про Touch ID, щось середнє між цими моделями. Або ж Apple перемістить сканер на бічну панель. Позаяк цей смартфон буде відносно недорогим, то підтримки 5G в ньому не очікується. Він може бути оснащений сповільненою версією фірмової однокристальної системи Apple A14, яка отримає назву Apple B14. Така ж платформа очікується в iPhone 12 mini.
Мінг-Чі Куо також додав, що Apple відклала запуск нового iPhone SE Plus на другу половину наступного року.
За матеріалами:
iXBT.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас