Стали відомі подробиці про новий Renault Sandero Stepway — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Стали відомі подробиці про новий Renault Sandero Stepway

Технології&Авто
5082
Renault готує ще один приємний сюрприз своїм українським шанувальникам. Нещодавно в Україні почалися продажі нового крос-купе Renault Arkana, а скоро з’явиться новий Renault Sandero Stepway.
У Мережі вже є деякі подробиці про цю новинку. З них випливає, що новий французький вседорожний універсал нас не розчарує.
Перш за все, потрібно відзначити, що Renault Sandero Stepway нового, третього, покоління, отримає сильні зміни в дизайні кузова. Щоправда, колеса залишаться старими. Але це єдине, що буде зовні нагадувати про Sandero Stepway другого покоління.
Крім того, у нього зміниться салон, і він стане просторішим, ніж у моделі попереднього покоління. Також французи оснастять цю новинку сучасним обладнанням.
Стали відомі подробиці про новий Renault Sandero Stepway
У лінійку двигунів увійде 1,6 л агрегат потужністю 82 к. с. і 1,0 л агрегат потужністю 90 к. с. Вони будуть працювати разом з 5-ступінчастою механічною або роботизованою коробкою передач.
Renault поки що не говорить, коли новий Renault Sandero Stepway з’явиться у продажу. Судячи з усього, це може статися в найближчі місяці.
За матеріалами:
autonews.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас