Стало відомо, коли Renault Arkana з'явиться в Європі — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Стало відомо, коли Renault Arkana з'явиться в Європі

Технології&Авто
824
Європейський варіант Renault Arkana надійде в продаж у країни Євросоюзу вже в першому кварталі 2021 року. Втім, європейська версія буде суттєво відрізнятись від української.
По-перше, європейська отримує більш вишуканий зовнішній вигляд, головним чином завдяки новому пакету RS-Line, а також отримає більше можливостей персоналізації.
Звичайно, інтер’єр також буде набагато стильніший. Найбільшою відмінністю стане екран в формі вертикального планшета і повністю цифрова панель приладів.
Стало відомо, коли Renault Arkana з'явиться в Європі
В той час як Arkana для України оснащений 1,3-літровим турбодвигуном, європейська версія отримає гібридні силові агрегати Renault. Сюди входять 140-сильні та 160-сильні м’яко-гібридні версії двигуна 1.3 TCe, поєднані з автоматичною коробкою передач з подвійним зчепленням. Також буде двигун E-Tech Hybrid 140, який вже доступний у Clio, Captur та Megane. Французький автовиробник заявляє, що останній силовий агрегат – новинка, заснована на “понад 150 патентів і базується на досвіді Групи в галузі електромобілів та F1”.
Стало відомо, коли Renault Arkana з'явиться в Європі
“Це гібрид на всіх рівнях, який чудово поєднує коди купе та позашляховика, поєднуючи чуттєвість та універсальність, – коментує Франсуа Лоран, директор програми Arkana. – Він вносить новий поштовх в основний сегмент компактних позашляховиків, який є основним для європейського ринку”.
За матеріалами:
Телеканал 24
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас