"Нова пошта" випустила коробку-трансформер (відео) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Нова пошта" випустила коробку-трансформер (відео)

Технології&Авто
3113
Нова пошта розробила технологічну новинку – коробку-трансформер. Про це повідомляє прес-служба компанії.
Це коробка об’ємною вагою до 10 кг, у якій можна міняти висоту і використовувати для пакування відправлень на 7, 5 або 3 кг.
Технологічність нової коробки – у наявності додаткових ліній згину, за допомогою яких можна зробити три різні розміри – висотою 20 см для відправлення вагою до 7 кг, 14 см – до 5 кг, 8,5 см – до 3 кг.
Щоб отримати коробку необхідної висоти, потрібно розрізати її по ребрах жорсткості до відповідної позначки на зовнішній стороні, а потім скласти по лініях згину та запакувати.
Коробка-трансформер рівномірно згинається та зберігає свою міцність.
Клієнти також можуть самостійно пакувати свої відправлення у нові коробки, оскільки оформлення не відрізняється від пакування у звичайних коробках.
Під час оформлення накладної у бізнес-кабінеті чи мобільному додатку слід просто вказати фактичні розміри коробки, а система автоматично перерахує вартість доставки.
Нові коробки вже доступні у відділеннях Нової пошти по всій Україні. В планах компанії – створити аналогічні коробки-трансформери для відправлень об’ємною вагою до 15 і до 20 кг.

Довідка Finance.ua:

  • Нова пошта запустила послугу для здійснення безпечних онлайн-угод між продавцями і покупцями – «Сейф-сервіс». Він дає додаткові гарантії при здійсненні покупок, якщо оплата передбачає перерахування з карти на карту. Новий сервіс допомагає захистити від шахраїв як відправника, так і одержувача.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас