Blackview незабаром випустить захищений смартфон з 5G — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Blackview незабаром випустить захищений смартфон з 5G

Технології&Авто
340
Китайська компанія Blackview анонсувала невдовзі вихід смартфона Rugged 5G, який буде випущений приблизно через місяць. Таким чином, Blackview стає однією з перших компаній, що випустили перший в світі захищений смартфон 5G.
Що стосується назви, поки не відомо, як Blackview назве його. Однак він може відрізнятися від поточної серії “BV99” і мати нову назву.
Пристрій 5G має свіжий дизайн та звичайний міцний корпус. Повідомляється, що пристрій буде мати 6,5-дюймовий екран з тоншими рамками.
Blackview незабаром випустить захищений смартфон з 5G
Що стосується розміщення селф-камери, вона, швидше за все, збереже дизайн з вирізом. Однак родзинкою пристрою стане підключення 5G. Blackview опанувала мистецтво створення захищених телефонів, але можливість підключення була обмежена 4G. Проте, нова можливість підключення 5G зробить його одним з перших захищених смартфонів у світі, що підтримують новітню мережу.
Пристрій, ймовірно, працює на SoC 5G від Mediatek. Mediatek випускає свою SoC 5G під брендом Dimensity, і, отже, ми можемо очікувати, що одна з SoC середнього рівня, така як Dimensity 7 або 8-ї серії, збереже низькі витрати, або флагманський D1000, як ходили чутки раніше.
В майбутньому телефон 5G матиме більш якісні камери. Якщо звіти вірні, нова камера на пристрої буде оснащена флагманським 2D-сканером Honeywell, корисним для сканування штрих-кодів. Проте, ми також можемо очікувати важливі датчики, такі як висотомір, барометр, крокомір тощо.
Що стосується ціни і дати виходу, то, на жаль, конкретної інформації поки немає. Однак ходять чутки, що пристрій буде випущено десь в період з вересня по жовтень цього року.
За матеріалами:
bigmir.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас