Топ-3 пізнавальних відео на youtube-каналі Finance.ua — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Топ-3 пізнавальних відео на youtube-каналі Finance.ua

Особисті фінанси
519
Впевнені, ви знаєте, що у Finance.ua є свій канал на youtube. На цьому каналі ми розповідаємо про головні новини, курс валют… Ну і звичайно, ділимося корисними порадами, які допоможуть вам заощадити.
Топ-3 пізнавальних відео на youtube-каналі Finance.ua
Наприклад, ось трійка останніх корисних відео, які вже чекають на вас на youtube-каналі Finance.ua.
📽️ Що можна купити, якщо кинути палити прямо зараз. Відео для тих, хто довгі роки (а може і не так довго) намагається знайти мотивацію позбутися шкідливої звички. Наочно показуємо, що гроші можна витратити на більш корисні речі.

Посилання на відео

📽️ Інструкція: Як отримати компенсацію за «пакунок малюка». Актуальна та необхідна інформація для батьків. Розібрали по поличках, де і як отримати грошову компенсацію замість пакунку товарів для дитини.

Відео дивіться тут

📽️ Шість способів, як перевірити штраф ПДР і сплатити його. З літа 2020 року в Україні запрацювала система автоматичної фото/відеофіксації порушень Правил дорожнього руху. Водіям почали надходити “листи щастя” – повідомлення про штрафи. Але вони нерідко губляться на пошті, а якщо не сплатити штраф вчасно, то його сума подвоїться. З іншого боку, якщо зробити це в 10-денний строк, то сума, навпаки, буде наполовину меншою. Тому ми перерахували 6 способів дізнатися про свої штрафи заздалегідь і заощадити на їх оплаті.

Посилання на відео

Більше корисної інформації завжди на youtube-каналі Finance.ua.
Нагадаємо, ви також можете запропонувати актуальну тему в коментарях під відео. Якщо вашу ідею користувачі підтримають лайками, ми знімемо за нею окреме відео.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас