Payoneer оголосив про старт партнерства з десятьма банками в десяти країнах світу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Payoneer оголосив про старт партнерства з десятьма банками в десяти країнах світу

Фондовий ринок
758
9 вересня 2020 у Нью-Йорку платіжна платформа Payoneer, що закликає бізнеси по всьому світу розвиватися і масштабуватися, анонсувала програму для банків – Payoneer for Banks.
Про це повідомили в компанії.
Як діє програма. Ця програма допомагає фінансовим організаціям надавати бізнесам всіх масштабів простий і швидкий спосіб проводити і отримувати платежі без прив’язки до географії. Payoneer for Banks вже співпрацює з десятьма банками і сервісами електронних гаманців в десяти країнах, в майбутньому мережа розшириться.
У розпорядженні учасників програми – глобальні можливості Payoneer як в роботі з традиційними фінансовими організаціями, так і сервісами електронних гаманців, завдяки простій інтеграції API. Ці можливості включають проведення моментальних безпечних міжнародних платежів з низькими комісіями і доступ до екосистем глобальних торговельних майданчиків.
Партнери Payoneer – банки та електронні гаманці, доступні як в країнах, що розвиваються, так і в розвинених країнах, зацікавлені в обслуговуванні цифрових підприємців. У програмі вже беруть участь ANNA Money в Великобританії, Bank Asia в Бангладеші, BSB Bank в Білорусі, EasyPay в Вірменії, GCash – провідний мобільний гаманець на Філіппінах, eZ Cash на Шрі-Ланці, Faysal Bank і JazzCash в Пакистані, Kuda Bank в Нігерії, ПриватБанк і Monobank в Україні, а також Prex в Аргентині.
Також зараз на завершальній стадії знаходяться переговори з провідними організаціями, такими як CashBaba в Бангладеші, IBK і KB Kookmin в Кореї, Ligo-La Mágica в Перу,
Ключові моменти, які надихнули на створення міжнародної партнерської програми для банків:
  • Міжнародні платежі вважаються дорогими, повільними, ненадійними, зі складнощами в конверсії валют. Навіть банки, представлені в декількох країнах, проводять операції через партнерів. Зі своїми комісіями, відстрочками і складнощами у відстеженні статусу платежу.
  • У сучасному світі користувачі більше сфокусовані на глобальних Діджитал-рішеннях, які дозволять здійснювати швидкі і безпечні платежі без прив’язки до географії.
  • Екосистема банків змінилася в зв’язку з новими регуляціями, роблячи фінансові установи більш відкритими. А стандарт якості задають Діджитал-орієнтовані банки.
Партнерство з Payoneer забезпечує win-win для фінансових установ та їх клієнтів. Банки, які впроваджують сервіси фінтех-компанії в свої портали, збільшують цінність для існуючих клієнтів і залучають нових, надаючи їм послугу «one-stop payment shop».
Що це дасть. Представники малого, середнього бізнесу та фрілансери можуть швидко і без фінансових втрат відправляти, отримувати платежі, а також керувати транзакціями по всьому світу з маркетплейсами, зарубіжними клієнтами і постачальниками.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас