Названо головні особливості неанонсованої розкладачки Samsung Galaxy Z Flip 2 — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Названо головні особливості неанонсованої розкладачки Samsung Galaxy Z Flip 2

Технології&Авто
516
Цього літа Samsung представила оновлену версію складаного смартфона Galaxy Z Flip, що отримала підтримку 5G і більш продуктивне залізо. Незабаром же, за даними мережевих джерел, компанія випустить повноцінний сиквел гнучкої розкладачки — Galaxy Z Flip 2. Інсайдери вже назвали ключові технічні характеристики неанонсованого пристрою, який, як очікується, отримає низку істотних відмінностей від попередньої моделі.
Інформатор з В’єтнаму повідомив у своєму Twitter-блозі, що порівняно з актуальною моделлю Galaxy Z Flip 2 отримає збільшений зовнішній дисплей.
Він також заявив, що основний екран апарату обзаведеться додатковим шаром з ультратонкого скла (UTG) і модернізованим шарніром.
Крім того, джерело приписує ще не представленому гаджету акумулятор збільшеної ємності і, імовірно, підвищену частоту оновлення екрану.
Названо головні особливості неанонсованої розкладачки Samsung Galaxy Z Flip 2
Технічні характеристики та особливості дизайну новинки інсайдер не уточнив. Сама Samsung поки що не анонсувала розширення серії гнучких смартфонів – можлива дата презентації і вартість другої ревізії гнучкого апарату як і раніше невідомі.
За матеріалами:
4PDA
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас