Alibaba показала розумну цифрову фабрику, яку приховувала три роки — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Alibaba показала розумну цифрову фабрику, яку приховувала три роки

Технології&Авто
1371
Найбільша китайська корпорація Alibaba Group Holding представила свою «розумну» підключену фабрику, яку вона приховувала останні три роки на околиці свого рідного міста Ханчжоу. Як повідомляє Bloomberg, виробничі потужності під назвою Xunxi націлені на виробників одягу.
Агентство повідомляє, що фабрика насправді працювала протягом останніх трьох років і виготовляла одяг на замовлення продавців з маркетплейсів Taobao і Tmall, які належать Alibaba.
Нова фабрика пропонує виробникам аналітику даних і внутрішні технології, щоб вони могли налаштовувати фабрики відповідно до споживчого попиту.
«Це дозволяє традиційним виробникам підвищувати рентабельність і скорочувати обсяги запасів, зберігаючи при цьому можливість задовольнити ці потреби в персоналізації.
Цехи фабрики обладнані машинами для розкрою, швейними машинами і конвеєрами, за якими можна стежити віддалено за допомогою смартфона.
Xunxi – що означає «швидкий носоріг» – це плід того, що засновник мільярдер Джек Ма назвав «новим виробництвом» в 2016 році. Це тісно пов’язано зі стратегією «нової роздрібної торгівлі» Alibaba, яка передбачає злиття оффлайн і онлайн-покупок.
Фото: www.flickr.com/photos/190187907@N03/50349973413
За матеріалами:
Mind
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас