Туреччина незабаром може оголосити про відкриття родовищ вуглеводнів у Середземному і Чорному морях - міністр — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Туреччина незабаром може оголосити про відкриття родовищ вуглеводнів у Середземному і Чорному морях - міністр

Фондовий ринок
392
Влада Туреччини незабаром може оголосити про відкриття нових родовищ вуглеводнів у Середземному і Чорному морях, заявив у суботу турецький міністр енергетики Фатіх Донмез.
“Туреччина незабаром може оголосити про відкриття нових родовищ у Чорному і Середземному морях”, – пише агентство “Анадолу” з посиланням на міністра.
Він також повідомив, що до кінця року в Туреччину прибуде плавуча платформа зі зберігання природного газу, яка була замовлена ​​Анкарою два роки тому.
“Наша мета очевидна. Ми продовжимо пошук, буріння, поки не станемо нетто-експортером (енергоресурсів – ІФ). Ми захищатимемо наші права за будь-яких умов”, – сказав міністр.
Туреччина останнім часом активно проводить пошук родовищ у східній частині Середземного моря, що призвело до напруженості у відносинах Анкари з Грецією, Кіпром та іншими європейськими країнами, які вважають, що турецька сторона шукає родовища в районах, які не їй належать.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас