Ощадбанк видав бізнесу 1,3 мільярда мікрокредитів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ощадбанк видав бізнесу 1,3 мільярда мікрокредитів

Кредит&Депозит
217
З початку дії програми кредитування мікро-, малого і середнього бізнесу в Ощадбанку 3350 підприємців отримали 1,3 млрд грн мікрокредитів на створення або розвиток власної справи.
Про це повідомляє пресслужба банку.
«За чотири місяці 2020 року Ощадбанк збільшив обсяги мікрокредитування бізнесу на 300 млн грн. Це рекордні темпи для цього напряму діяльності в нашому банку. Загалом з початку дії програми ми видали 1,3 млрд грн для 3350 підприємців з усіх регіонів України. Банк продовжує комплексно підтримувати український бізнес, який сьогодні через пандемію опинився в надскладних умовах, але працює і виконує надзвичайно важливу місію для економіки України», – зазначив голова правління Ощадбанку Андрій Пишний.
Найбільш активно цим продуктом скористались бізнес-клієнти з Запорізької, Вінницької, Львівської, Донецької, Одеської, Чернівецької та Київської областей.
Ощадбанк розробив продукт «Мікрокредит» за допомогою Німецько-українського фонду та Франкфуртської школи фінансів і менеджменту за сприяння стратегічного партнера Ощадбанку – Європейського банку реконструкції та розвитку (ЄБРР).

Довідка Finance.ua:

  • НБУ закликав повертати позичальників з кредитних канікул.
  • За програмою «Доступні кредити 5-7-9%» уповноважені банки минулого тижня видали 330 кредитів на загальну суму 652 млн гривень.

Що таке кредитні канікули 🧐

За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас