Італія ініціювала розслідування стосовно хмарних сервісів зберігання файлів Apple, Google і Dropbox — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Італія ініціювала розслідування стосовно хмарних сервісів зберігання файлів Apple, Google і Dropbox

Фондовий ринок
550
Італійське антимонопольне відомство зайнялося розслідуванням роботи хмарних сховищ Apple, Google і Dropbox. Загалом антимонопольне агентство розпочало шість розслідувань щодо сервісів хмарного зберігання даних: Google Drive, iCloud і Dropbox.
Чиновники антимонопольного відомства стурбовані тим, що сервіси не можуть адекватно пояснити, як дані користувача будуть збиратися і використовуватися в комерційних цілях. Антимонопольний орган влади також розслідує несправедливі положення в угодах на надання послуг, умови, що звільняють сервіси від деякої відповідальності, і переважання англійських версій угод над італійськими версіями.
У липні Італія почала антимонопольне розслідування стосовно компаній Amazon і Apple, воно було пов’язане з навушниками Beats. Влада хоче знати, чи було між компаніями досягнуто згоди про заборону продавати навушники Beats і інші продукти Apple роздрібними продавцями, які не беруть участі в офіційній програмі Apple.
Зазначимо, останнім часом великі технологічні компанії стикаються з посиленням тиску з боку антимонопольних органів США і Європи.
За матеріалами:
ITC.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас