Intel представила процесори Tiger Lake (11th Gen Core) з новою графікою Iris Xe (відео) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Intel представила процесори Tiger Lake (11th Gen Core) з новою графікою Iris Xe (відео)

Фондовий ринок
598
Компанія Intel офіційно представила процесори Tiger Lake 11-го покоління з новою інтегрованою графікою Iris Xe (Xe-LP), підтримкою Thunderbolt 4 і Wi-Fi 6, а також поліпшеною продуктивністю і енергоефективністю. Попередній анонс новинок відбувся ще в середині серпня в рамках презентації для інвесторів Intel Architecture Day 2020.
Компанія представила відразу дев’ять нових процесорів для ноутбуків U-series (UP3) і Y-series (UP4). Новинки виконані за 10 нм техпроцесом, як і попередники 10th Gen Ice Lake, проте побудовані на нових ядрах Willow Core і використовують покращений техпроцес SuperFin. Процесори підтримують 8k HDR Монітори або до чотирьох 4K HDR моніторів одночасно. Ще одним нововведенням є інтегрований ШІ-модуль.
Як бачимо, молодші моделі Intel Core i3 оснащуються слабшою графікою Intel UHD Graphics, тоді як версії Intel Core i5/i7 отримали нову Iris Xe. Розробники відзначили, що нові процесори отримали приріст продуктивності на рівні 20% в порівнянні з конкурентами. Вони дозволяють в 2,7 разу швидше обробляти фотографії і в 2 рази швидше монтувати відео в порівнянні з конкуруючими рішеннями.
За матеріалами:
ITC.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас