У "Нафтогазі" розповіли, як захиститися від зростання цін на газ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У "Нафтогазі" розповіли, як захиститися від зростання цін на газ

Енергетика
5262
Продукт, який захистить споживача, нещодавно представила на газовому ринку газопостачальна компанія “Нафтогаз України”, запропонувавши тарифний план “Річний”.
Про це в ефірі телеканалу “Україна 24” розповів глава правління НАК “Нафтогаз України” Андрій Коболєв.
За його словами, новий тариф захистить споживачів від цінових коливань на ринку газу, оскільки передбачає зафіксовану у договорі вартість газу на весь рік.
“У діалозі з Кабінетом міністрів України прем’єр-міністр Денис Шмигаль поставив завдання: запропонуйте ринковий продукт, який захистить кінцевого споживача. Ми такий продукт запропонували. Це тариф “Річний”. Ми сподіваємося, що він буде популярним, і впевнені, що він захистить клієнтів”, – зазначив Андрій Коболєв.

Як заощадити на комуналці 💡

Глава НАК “Нафтогаз України” підкреслив, що основне завдання нового ринку – безпека поставок газу і забезпечення справедливої і прозорої ринкового пропозиції.

Довідка Finance.ua:

  • Раніше “Нафтогаз” оприлюднив тарифні плани “Річний” і “Місячний”.
  • Перший фіксує ціну за газ на рік вперед на рівні 4,73 грн за 1 куб. м, не вимагає передоплати, всі обсяги газу (не тільки попередньо заявлені) оплачуються за однією ціною.
  • Ціна газу у рамках тарифу “Місячний” для клієнтів “Нафтогазу” у серпні склала 3,24 грн куб. м, у вересні – 4,7 грн м. куб.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас