З України запустять прямі рейси до Ісландії та Сінгапура — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

З України запустять прямі рейси до Ісландії та Сінгапура

Казна та Політика
628
Уряд підтримав відкриття регулярного повітряного сполучення з Сінгапуром і Ісландією, схваливши розпорядження про підписання угод між Україною і урядами цих країн про повітряне сполучення.
Як повідомила пресслужба Міністерства інфраструктури, відповідні рішення було ухвалено на сьогоднішньому засіданні уряду.
“Не дивлячись на кризу авіаційної галузі у всьому світі, пов’язану з пандемією COVID-19, ми продовжуємо роботу з розширення переліку країн, з якими співпрацюємо в авіаперевезеннях. Ми готуємось до укладення двох міжурядових угод про повітряне сполучення з Сінгапуром та Ісландією. Сьогодні відповідними розпорядженнями Уряд схвалив проєкти цих угод та уповноважив голову Державної авіаційної служби підписати їх від української сторони”, – прокоментував прийняте рішення міністр інфраструктури України Владислав Криклій.
Що це означає:
  • угоди визначатимуть порядок регулювання міжнародних польотів під час експлуатації договірних ліній між Україною та Сінгапуром та між Україною та Ісландією, порядок призначення авіапідприємств;
  • встановлюватимуть умови, відповідно до яких авіапідприємствам надаватимуться та скасовуватимуться дозволи на виконання регулярних польотів;
  • передбачатимуть взаємне визнання посвідчень членів екіпажу;
  • міститимуть положення стосовно авіаційної безпеки тощо.
Зокрема, Угода про повітряне сполучення між Україною та Ісландією також встановлюватиме механізм інспектування авіапідприємств з метою оцінки їх відповідності стандартам Міжнародної організації цивільної авіації. Вона не передбачає жодних обмежень щодо частоти, пунктів відправлення/прибуття на територіях обох країн для здійснення регулярного повітряного сполучення, а також кількості авіапідприємств, які можуть бути призначенні для здійснення таких перевезень.
Читайте важливі новини та поради, які стануть в пригоді для вашого гаманця, в телеграм-каналі Finance_ukr 🤫
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас