Huawei уточнила терміни появи смартфонів на HarmonyOS — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Huawei уточнила терміни появи смартфонів на HarmonyOS

Технології&Авто
733
Першу версію власної операційної системи HarmonyOS компанія Huawei представила ще в 2019-му, позиціонувавши її як універсальну платформу для різних типів пристроїв. Напередодні конференції, присвяченої розробці фірмового програмного забезпечення, топ-менеджер бренду відповів на запитання журналістів про терміни появи перших смартфонів під управлінням нової прошивки.
Глава відділення споживчого бізнесу Huawei Юй Чендун на нещодавньому саміті Yabuli Forum в Циндао повідомив журналістам, що випуск смартфонів на HarmonyOS відкладений до 2021-го. У поточному році очікується реліз другої номерної версії операційної системи, яка буде використовуватися в якості прошивки для смарт-годинників, фітнес-трекерів, бортових комп’ютерів автомобілів та інших пристроїв. Що стосується фірмових смартфонів, пріоритетом компанії залишається Google Android з власним магазином додатків AppGallery.
Очікується, що на конференції для розробників, яка відбудеться вже найближчим часом, Huawei докладно розповість про можливості HarmonyOS 2.0. На початку серпня топ-менеджер повідомляв, що обсяг продажів смартфонів бренду на світовому ринку в цьому році склав 105 мільйонів одиниць.
За матеріалами:
4PDA
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас