LG створила маску для обличчя з вентиляторами — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

LG створила маску для обличчя з вентиляторами

Технології&Авто
552
Пандемія коронавірусної інфекції COVID-19 змусила багатьох людей носити маски в багатьох ситуаціях, що вимагають соціальної взаємодії. У такій умовах компанія LG вирішила створити власну маску під назвою PuriCare Wearable Air Purifier. Вона дозволить очищати повітря, що вдихається користувачем, при цьому мінімально впливаючи на його дихання.
В LG PuriCare Wearable Air Purifier використовуються два HEPA-фільтри H13. Вони практично аналогічні тим фільтрам, які LG застосовує в своїх побутових очисниках повітря. У разі необхідності їх можна замінити. Маска також містить два вбудовані вентилятори, швидкість їх обертання регулюється в трьох діапазонах, щоб зробити подих більш природним. Вони будуть прискорюватися, щоб направити всередину більше повітря, а при видиху вони сповільнюються, щоб надавати менший опір.
Анонсована маска являє собою електронний пристрій, оснащений батареєю. Як заявляє виробник, від одного заряду батареї маска може працювати від 2 до 8 годин, залежно від використовуваного режиму. У комплект поставки включається зарядний кейс, який додатково обладнаний випромінювачами ультрафіолетового світла. Це дозволяє знищувати мікроби, які можуть проникнути всередину маски. Крім того, кейс здатний визначати, коли фільтри потребують заміни. У таких випадках в додаток на смартфоні відправляється відповідне повідомлення.
LG заявляє, що маска PuriCare Wearable Air Purifier зручно розташовується на обличчі і її досить комфортно можна носити протягом годин. Маса пристрою поки що не уточнюється.
Цю маску планується продемонструвати на віртуальній виставці IFA 2020. Ймовірно, тоді ж буде оголошена її ціна.
За матеріалами:
ITC.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас