Українці стали вдвічі менше бронювати авіаквитки — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Українці стали вдвічі менше бронювати авіаквитки

Особисті фінанси
387
У липні показники придбання авіаквитків українцями скоротилися на 50% в порівнянні з тим же періодом минулого року. На цьому етапі попит поступово зростає. Якщо порівнювати з березнем поточного року, то кількість бронювань досягла 95%.
З початком карантину продажі проїзних документів на літаки впали майже до нуля. У квітні цього року авіаквитки бронював тільки 1% українців, якщо порівнювати з аналогічним періодом 2019-го, в травні цей показник зріс всього до 2%, повідомляє Оpendatabot.
“Безумовно, сфера туризму переживає свої найгірші часи. Ситуацію з пандемією ускладнює економічна криза і зниження платоспроможності населення. Але поки що динаміка позитивна: все більше країн відкривають свої кордони, все більше рейсів запускають авіакомпанії”, – розповіла маркетолог онлайн-сервісу для пошуку авіаквитків Aviasales.ua Тетяна Крамаренко.
За її словами, в деяких країнах показники внутрішніх перельотів повернулися до докарантинного рівня.

Довідка Finance.ua:

  • Єгипет уточнив нові правила в’їзду для українців. Щоб потрапити в Єгипет, з 1 вересня на кордоні (в тому числі і прибуваючи в будь-який з єгипетських аеропортів) буде необхідний сертифікат про негативний ПЛР-тест на COVID-19, зроблений не пізніше, ніж за 48 годин до прибуття.
За матеріалами:
УБР
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас