В Україні продають перший гібрид Suzuki — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В Україні продають перший гібрид Suzuki

Технології&Авто
1565
Офіційне представництво японського бренду в Україні оголосило про старт продажів гібридного компактного кросовера Suzuki Ignis.
Малюк комплектується 1,2-літровим бензиновим мотором DualJet потужністю в 82 к.с., який працює в парі зі стартер-генератором, що додає йому ще три кінські сили. Є в ньому і скромна батарейка на 10 Агод.
Головним чином гібридна установка допомагає автомобілю знизити викиди і економити паливо. За заявками виробника, кросовер витрачає від 3,9 літрів до 4,7 на сто кілометрів пробігу.
Початкові комплектації Suzuki Ignis пропонуються з п’ятиступінчастою механічною коробкою передач, а за доплату можна отримати і варіатор CVT. В наявності поки що є тільки передньопривідні автомобілі, але в Європі присутні і версії з повним приводом і системою Grip Control. Дорожній просвіт кросовера становить 180 мм.
Suzuki Ignis має довжину всього 3,7 метра, але в салоні можна розмістити до п’яти осіб. Багажне відділення становить максимальні 505 літрів при складених задніх кріслах.

У стартовій версії будуть вже світлодіодні фари, 15-дюймові сталеві диски, датчик освітлення, електродзеркала, кондиціонер, система утримання на схилі і система Start-Stop. У максимальну додадуть системи допомоги водієві і системи активної безпеки.
За матеріалами:
autonews.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас