Київ скасував тендер на 15 тролейбусів за 174 млн — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Київ скасував тендер на 15 тролейбусів за 174 млн

Казна та Політика
500
«Київпастранс» скасував тендер на постачання 15 особливо великих низькопідлогових тролейбусів на очікувану суму 173,81 млн грн у зв’язку з тим, що до оцінки було допущено лише одного учасника – офіційного дилера Мінського автомобільного заводу. Про це повідомляє «Інтерфакс-Україна» з посиланням на ProZorro.
Дилер білоруського виробника – компанія «МАЗтранссервіс» – запропонував 172,35 млн грн.
Згідно з інформацією на порталі ProZorro, водночас до участі в аукціоні, який планувався на 25 серпня, не були допущені дилер ще одного білоруського виробника («Білкомунмаш») – «БКМ-Україна», а також український виробник тролейбусів – луцький завод автокомпанії «Богдан Моторс», у якого Київ раніше купив понад 200 аналогічних тролейбусів.
У пресслужбі корпорації «Богдан» утрималися від коментарів про причини такого рішення тендерного комітету «Київпастрансу», зазначивши, що офіційного повідомлення про причини недопуску до торгів корпорація поки що не отримувала.
Нагадаємо: Київ планував закупити тролейбуси пасажиромісткістю щонайменше 170 осіб (зокрема 45 місць для сидіння), вироблені у 2020 році, пристосовані для перевезення пасажирів на візках. Термін постачання – до 24 грудня поточного року.
Раніше повідомлялося, що транспортні підприємства України в цьому році перевезли на 42% менше пасажирів.
За матеріалами:
Mind
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас