Airbnb змінила правила для оренди житла — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Airbnb змінила правила для оренди житла

Особисті фінанси
1207
Сервіс для оренди житла Airbnb змінив правила для оренди помешкання. Тепер житло не можна винаймати для вечірок та одночасно у ньому можуть проживати до 16 людей.
Про це повідомляє CNN.
У компанії заявили, що 73% господарів і раніше забороняли вечірки у своїх помешканнях. А на тлі поширення коронавірусу та дотримання соціальної дистанції Airbnb вважає доречним змінити правила оренди. Тепер у сервісі не буде фільтру пошуку житла «дружнє до проведення заходів».
Також Airbnb попередили господарів помешкань та гостей, що у разі порушення нових правил їх чекає блокування доступу до Airbnb і навіть судові позови. Нові правила діють безстроково.
Нагадаємо, через епідемію коронавірусу Airbnb скорочує 25% свого персоналу через втрату прибутків. Зі 7500 співробітників звільнять приблизно 1900 людей.
Під час епідемії сервіс також запустив покращений протокол з прибирання приміщень через коронавірус. Зокрема, якщо у людини, яка проживала в орендованому помешканні, виявили коронавірус, господарі мають посилено прибирати: дезінфікувати поверхні, відкрити вікна та не здавати квартиру чи будинок упродовж 24 годин.
За матеріалами:
hromadske
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас