Cadillac продаватиме автопілот за передплатою — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Cadillac продаватиме автопілот за передплатою

Технології&Авто
342
Компанія Cadillac збирається ввести платну підписку на систему допомоги водієві Super Cruise, яка є відповіддю GM автопілоту Tesla, повідомляє Business Insider.
Ца функція вперше з’явилася в кінці 2017 року на американських седанах Cadillac CT6. Водії користувалися нею в рамках трирічного пробного періоду, який скоро підійде до кінця. Після цього за використання технології доведеться доплатити. Вартість абонентської плати поки не відома.
Від автопілота Тесли система, розроблена Cadillac, відрізняється тим, що використовує камеру для спостереження за очима водія – і якщо він не стежить за дорогою, то електроніка подає попереджувальний сигнал. При цьому водій Cadillac, як і в Tesla, може прибрати руки з рульового колеса на тривалий час, і машина буде їхати самостійно.
Super Cruise була доступна в якості опції для комплектації Premium Luxury. На СТ6 вона коштувала 5000 доларів. Це означає, що клієнти вже оплатили необхідне обладнання, але тепер будуть змушені платити знову, щоб продовжувати користуватися ним.
Крім цього, Super Cruise можна буде встановити на позашляховики Escalade нового покоління, де її ціна впала до 2500 доларів. Також систему будуть пропонувати для CT4 і CT5 2021 модельного року, але ціни не відомі.
За матеріалами:
internetua.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас