Amazon збільшує свій штат на 3,5 тисячі співробітників — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Amazon збільшує свій штат на 3,5 тисячі співробітників

Фондовий ринок
343
Американський інтернет-рітейлер Amazon планує розширити шість своїх офісів в США, найнявши ще 3500 офісних співробітників, в тому числі 2000 – в Нью-Йорку.
Про це пише Wall Street Journal.
Газета відзначає, що компанія будує довгострокові плани щодо офісної роботи, в той час, як інші компанії надовго переводять співробітників на дистанційну роботу.
Amazon візьме на роботу 3500 осіб в Нью-Йорку, Феніксі, Сан-Дієго, Денвері, Детройті та Далласі. 2000 нових співробітників будуть працювати в історичній будівлі на Манхеттені, яке компанія купила більш ніж за $ 1 млрд у коворкінгового стартапу WeWork.
“Компанія Amazon однією з перших перевела офісних співробітників на віддалену роботу через пандемію коронавірусу. Ті, кому не обов’язково відвідувати офіси, можуть працювати з дому до 8 січня. Однак компанія очікує, що велика частина її співробітників повернеться в офіси”, – зазначила віце -президент з розвитку персоналу Ардін Вільямс.
“Можливість взаємодіяти з людьми, можливість груп співробітників працювати разом в довільній формі – можна робити це віртуально, але це не так спонтанно. Ми з нетерпінням чекаємо на повернення в офіс”, – сказала Вільямс.
В цілому Amazon розширює площу своїх офісів більш ніж на 900 тисяч квадратних футів в шести містах.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас