Які відмінні переваги має ломбард «Центральний» — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555
НОВИНИ ПАРТНЕРІВ

Які відмінні переваги має ломбард «Центральний»

Фондовий ринок
278
Наш світ сповнений дивовижних подій. Буває і так, що життя потребує вирішення деяких питань, що вимагає грошових коштів у деяких ситуаціях. Далеко не у кожної людини є можливість відкладати гроші, або ж доступ до них тимчасово неможливий, як може бути у випадку із депозитом. У такому випадку доводиться шукати альтернативні варіанти отримання грошових коштів. Деякі йдуть до родичів або знайомих, щоб позичити гроші, інші беруть мікрокредити, треті – приходять у ломбарди. І сьогодні ми спробуємо розповісти, чому саме в ломбарди йти найвигідніше!
Які відмінні переваги має ломбард «Центральний»
Принцип роботи мікрофінансових організацій і ломбардів, їх головні відмінності
Ломбарди та мікрофінансові організації працюють дещо у різний спосіб, хоч і мають схожість. Так, наприклад, щоб оформити мікрокредит, позичальник звертається в організацію з паспортом, ідентифікаційним кодом, та іншими документами, якщо це передбачено організацією. Далі скорингова система розраховує рівень платоспроможності громадянина, і на цій підставі визначається грошова сума коштів. Однак варто зазначити, що мікрофінансова організація може відмовити в отриманні грошей, якщо у вас погана кредитна історія. Головним плюсом мікрофінансової організації є відсутність необхідності відвідувати їх офіс. Гроші переводяться віддалено на карту.
Завітавши у ломбард, вам видадуть гроші, але для цього потрібно залишити заставне майно (техніку, антикваріат або ювелірний виріб). Оцінювач зважує заставне майно, проводить огляд його стану, таким чином, він визначає ціну заставного майна.
Кредит під заставу техніки та іншого майна в Ломбард Центральний має кілька вигідних особливостей. Ми не вимагаємо повернути борг, у разі позики, у нас найнижча процентна ставка, а також є можливість часткового погашення кредиту. Але і на цьому не закінчуються плюси! Велика перевага нашого ломбарду ще полягає в тому, що в разі неповернення кредиту, ми не використовуємо телефонний терор (не телефонуємо клієнту, його родичам і не займаємося залякуванням та ін.).
Ще один плюс ломбарду полягає в тому, що він надає низьку процентну ставку. В середньому, беручи кредит в українських МФО, процентна ставка складає 2-3% на добу, коли у ломбарду «Центральний» ця цифра на порядок менше – всього 0.01% на термін до 30 календарних днів! Тим більше, зайшовши на сайт ломбарду, можна знайти вкладку Оцінка Online, там за категоріями розписані види техніки, їх бренди, стан і комплектація. Така оцінка допоможе вам приблизно дізнатися, скільки ви зможете отримати грошей за ваше майно.
Які відмінні переваги має ломбард «Центральний»
У 2019 «Всеукраїнський галузевий аналітичний центр» дав нагороду ломбарду «Центральний». Він переміг у номінації «Вибір споживача». Ця номінація показує клієнтам, що послуги ломбарду є надійними, якісними і пріоритетними для вибору.
При виникненні питань, ви завжди можете зателефонувати на безкоштовну гарячу лінію 0-800-307-773 з 9:00 до 18:00.
За матеріалами:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас