Mercedes готує масштабне оновлення родстеру SL — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Mercedes готує масштабне оновлення родстеру SL

Технології&Авто
441
Компанія Mercedes-Benz готує до дебюту в 2021 році родстер SL наступного покоління, який повинен отримати серйозні зміни в дизайні в порівнянні з нинішньою моделлю.
Оскільки проект родстеру, мабуть, все ще допрацьовується, кузов спортивного автомобіля повністю прихований камуфляжем.
На жаль, маскування заважає побачити особливості дизайну Gullwing, але можна з упевненістю сказати, що новий SL буде виглядати зовсім інакше в порівнянні з поточною моделлю. Одним з найбільших змін стане перехід з твердого даху на тканинний дах.
Mercedes готує масштабне оновлення родстеру SL
Вперше AMG бере безпосередню участь в процесі розробки і розробляє SL разом з GT другого покоління. Це означає, що обидві моделі будуть використовувати модульну спортивну архітектуру (MSA).
Передбачається, що модельний ряд почнеться з SL 43 з заднім приводом і дійде до SL 73e з 4Matic. Останній може використовувати майбутню гібридну трансмісію AMG з 4,0-літровим V8 з подвійним турбонагнітачем, що працюють разом з електродвигуном. Система скоро дебютує на AMG GT 73e і повинна мати близько 800 к.с.
Новий родстер здається досить ризикованою ідеєю, враховуючи захоплення кросоверами і бум електромобілів, який змушує Mercedes вкладати значні кошти в екологічні технології.
Тим не менш, це одна з найважливіших моделей в історії компанії, поряд з флагманом S-класу. Поки це виглядає дуже багатообіцяючим, і за участю AMG SL міг би краще продаватися. При цьому кабріолет S-класу не буде оновлено, що дозволить SL зайняти цю нішу.
За матеріалами:
НВ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас