Chery оновила свій найдешевший кросовер (фото) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Chery оновила свій найдешевший кросовер (фото)

Технології&Авто
1189
Компанія Chery оновила компактний кросовер, який в Китаї продається під ім’ям Tiggo 3x, а в інших країнах відомий як Tiggo 2.
На батьківщині паркетник отримав до імені приставку Plus, а це означає, що попередник залишиться в строю, і це звична річ для Китаю – наприклад, колишні Tiggo 5X і Tiggo 7 там продають паралельно з новими.
Спереду Tiggo 3x Plus наслідує якраз старших перетворених SUV: модель отримала двоярусну головну оптику, радіаторна решітка стала більшою, до того ж на ній з’явилися блискучі «штрихи». Ще замінили бампери. Ліхтарі не чіпали, при цьому з’єднує їх плашка з чорного пластику, тоді як у попередника вона хромована.
Chery оновила свій найдешевший кросовер (фото)
Всередині – інша передня панель, “усічене” кермо, нові “приборка” і блок управління кліматичною установкою. Також Tiggo 3x Plus обзавівся 9-дюймовим тачскріном мультимедійної системи (був 8-дюймовий) і кнопкою запуску двигуна. Ще в списку обладнання значаться ESP від Bosch, автопарковщик і електричне стоянкове гальмо.
Chery оновила свій найдешевший кросовер (фото)
У Піднебесній паркетник запропонують з атмосферною “четвіркою” SQRE4G15C 1.5 потужністю 116 к.с., яка відповідає еконормам China VI (аналог Євро-6). Коробка поки що заявлена одна – варіатор “нового покоління”. На попередньому Tiggo 3x такий мотор поєднується не тільки з CVT, але і з 5МКП. Крім того, попереднику належить 106-сильний «атмосферник» SQRD4G15B 1.5 стандарту China V, він працює в парі з «механікою» або чотириступінчастим «автоматом».
А ще у Tiggo 3x на батьківщині є чисто електрична версія – пізніше її теж оновлять.
За матеріалами:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас