Telegram випустив оновлену версію додатка — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Telegram випустив оновлену версію додатка

Технології&Авто
542
До сьомої річниці з моменту запуску месенджера Telegram команда розробників підготувала оновлення додатка (версія 7.0.) із функцією відеовикликів.
Про це повідомляється у блозі компанії.
“Ми раді представити нові функції, про які користувачі нерідко нас просили – швидкі і безпечні відеодзвінки. 2020 рік показав, що світ потребує надійних інструментів для відеозв’язку, і сьогодні ми запускаємо альфа-версію відеодзвінків в додатках для Android та iOS”, – заявили у Telegram.
Щоб почати відеодзвінок, потрібно натиснути на кнопку зі значком камери у профілі користувача.
“Ви можете перемикатися між голосовим дзвінком і відеодзвінком прямо під час розмови, а також листуватися в чатах, відеодзвінок можна згорнути в невелике вікно в кутку екрану”, – пояснили в Telegram.
“Для захисту даних в відеодзвінках використовується кінцеве шифрування. Щоб переконатися, що з’єднання безпечне, просто порівняйте чотири емодзі, які бачите на екрані ви і ваш співрозмовник: якщо символи збігаються, дзвінок надійно захищений шифруванням, яке використовується для секретних чатів і голосових дзвінків”, – додали розробники.
У Telegram планують доповнити послугу відеовикликів новими функціями, у найближчі місяці планується також запуск групових відеодзвінків.
За матеріалами:
Економічна Правда
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас