ZTE анонсувала перший серійний смартфон з підекранною камерою — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ZTE анонсувала перший серійний смартфон з підекранною камерою

Технології&Авто
469
Виробники смартфонів активно працюють над технологією розміщення селфі-камери під дисплеєм пристрою, але до масового виробництва такі рішення ще не дійшли. Схоже, що першим брендом, який випустить подібний гаджет, стане ZTE — компанія оголосила про підготовку релізу моделі ZTE Axon 20 5G, оснащеної оригінальною фронталкою.
Інформацію про намір бренду випустити смартфон з підекранною камерою офіційно підтвердив президент ZTE Ні Фей, який опублікував у соціальній мережі Weibo відповідну заяву. При цьому топ-менеджер не розкрив будь-яких технічних характеристик новинки.
Проте фірмовий гаджет з модельним номером A2021 вже був помічений в базі центру сертифікації державного регулювання радіозв’язку Китаю (SRRC). Враховуючи, що ZTE Axon 10 Pro 5G раніше був маркований в документах різних відомств як A2020, інсайдери припустили, що під зазначеним артикулом ховається саме Axon 20 5G.
У документації SRRC немає докладних специфікацій пристрою – відомі лише підтримувані смартфоном стандарти зв’язку. Очікується, що презентація ZTE Axon 20 5G відбудеться найближчим часом. Точна дата заходу і ціна смартфона невідомі.
За матеріалами:
4PDA
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас