Біржа Coinbase почне видавати кредити в фіаті під заставу біткойнів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Біржа Coinbase почне видавати кредити в фіаті під заставу біткойнів

Фінтех і Картки
274
Криптовалютна біржа Coinbase анонсувала послугу кредитування в фіаті під заставу біткойна. Послуга стане доступною клієнтам в 17 американських штатах.
На початковому етапі максимальна сума кредиту складе $20 000 на клієнта, сукупний обсяг коштів, що видаватимуться, буде обмежений 30% від вартості наявних на балансі біржі біткойнів. Граничний термін кредиту складе 12 місяців з фіксованою ставкою в 8% річних.
У Coinbase вважають цю пропозицію привабливою на тлі нинішніх альтернатив, які часом перевищують 20% річних.
Наприклад, процентні ставки в сервісі кредитування BlockFi варіюються в залежності від ризик-профілю клієнта і починаються з 4,5% річних.
Coinbase допускає перегляд умов при зміні ринкових умов. Клієнтам не потрібно витрачати час на заповнення анкет або проходити перевірку кредитоспроможності. Вони зможуть отримати кошти протягом двох-трьох днів.
На думку представників Coinbase, для багатьох це стане хорошою можливістю закрити гостру потребу в ліквідності без необхідності продажу біткойнів.
На початку скористатися цією послугою зможуть клієнти з Аляски, Арканзасу, Коннектикуту, Флориди, Джорджії, Іллінойсу, Массачусетса, Нью-Гемпшира, Нью-Джерсі, Північної Кароліни, Орегона, Техасу, Вірджинії, Небраски, Юти, Вісконсіна і Вайомінгу. Для цього необхідно подати заявку і потрапити в список очікування.
За матеріалами:
Forklog
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас