В Android-версії Telegram з'явилися відеодзвінки — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В Android-версії Telegram з'явилися відеодзвінки

Технології&Авто
518
В кінці липня розробники Telegram представили масштабне оновлення месенджера, в якому доступ до відеодзвінків отримали лише користувачі iOS-гаджетів. Нарешті, корисну функцію отримали і Android-версії.
Відеодзвінки стали доступні на платформі Android в новій тестовій версії Telegram beta 7.0, повідомляє Android Headlines.
Зараз реалізована лише можливість здійснення відеозв’язку в режимі діалогу – очікується, що групові дзвінки з’являться в наступних апдейтах додатку.
Примітно, що встановлення бета-версії Telegram недоступне в Google Play. Розробники з невідомих причин викладають у відкритий доступ APK-файли попередньої версії месенджера, не публікуючи їх в офіційному магазині.
Зараз функція працює не однаково стабільно на всіх пристроях. На деяких моделях додаток не приймає зображення з камери, однак відмовляється передавати його іншому абоненту.
Популярний месенджер запустив відеодзвінки для iOS ще в кінці липня. Підтримку відеодзвінків команда Telegram анонсувала ще в квітні. А її запуск обіцяли виконати до кінця 2020 року.
За матеріалами:
Телеканал 24
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас