Материнська компанія TikTok веде переговори про продаж індійської частини бізнесу з найбільшим холдингом країни — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Материнська компанія TikTok веде переговори про продаж індійської частини бізнесу з найбільшим холдингом країни

Фондовий ринок
286
Материнська компанія TikTok ByteDance веде попередні переговори з великим індійським холдингом Reliance Industries Limited про покупку локального підрозділу відеосервісу в країні.
Про це пише TechCrunch з посиланням на два джерела, знайомі з ситуацією.
За даними джерел видання, компанії почали переговори в кінці липня і ще не дійшли згоди. За словами одного з джерел, бізнес TikTok в Індії оцінюється більш ніж в $3 млрд.
Штат китайської компанії в Індії налічує 2 тис. працівників. Як зазначає TechCrunch, ByteDance щосили намагається утримати ключових співробітників.
У ByteDance не відповіли на запит видання про коментарі. Представник Reliance від коментарів відмовився.
Зазначається, що інвестиції можуть допомогти Reliance — найдорожчому холдингу в Індії – встановити більш тісні зв’язки з споживачами. Холдинг володіє підприємствами, які займаються енергетикою, текстилем, природними ресурсами, роздрібною торгівлею і телекомунікаціями по всій Індії. Також Reliance управляє телекомунікаційною компанією Jio Platforms, в яку Facebook інвестував $ 5,7 млрд.
Reliance є однією з найприбутковіших компаній по всій Індії і першої в країні переступила оцінку активів в $ 100 млрд. Основним власником Reliance Industries є найбагатша людина Індії Мукеш Амбані. Його частка в компанії складає 48%.
За матеріалами:
НВ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас