Статки Марка Цукерберга вперше перевищили $100 мільярдів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Статки Марка Цукерберга вперше перевищили $100 мільярдів

Особисті фінанси
371
Статки Марка Цукерберга вперше перевищили $100 млрд після того, як акції Facebook виросли більш ніж на 6,6% після запуску компанією конкурента TikTok, відеододатку Reels.
Як повідомляє Bloomberg, 36-річний Цукерберг приєднується до інших технотитанів Джеффа Безоса і Білла Гейтса, які єдині у світі наразі володіють статками у понад $100 млрд. Багатство Цукерберга багато в чому пояснюється його 13-відсотковою часткою у Facebook.
Видання повідомляє, що засновники найбільших технологічних компаній в Сполучених Штатах насолоджуються приголомшуючим накопиченням багатства в цьому році, оскільки пандемія коронавірусу утримує все більше людей в мережі, хоча економіка США скорочується найшвидшими темпами. Цукерберг в цьому році заробив близько $22 млрд доларів, а Безос – більше $75 млрд.
П’ять найбільших технологічних компаній США – Apple, Amazon.com, Alphabet, Facebook і Microsoft – наразі мають ринкові оцінки, еквівалентні приблизно 30% валового внутрішнього продукту США, що майже вдвічі перевищує їх оцінки на кінець 2018 року.
За матеріалами:
Mind
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас