Sony анонсувала бездротові навушники WH-1000XM4 — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Sony анонсувала бездротові навушники WH-1000XM4

Особисті фінанси
644
Як і очікувалося, компанія Sony офіційно анонсувала нову модель своїх бездротових навушників Sony WH-1000xm4. Завдяки нещодавньому витоку рекламного відео з основними функціями і можливостями новинки вдалося ознайомитися заздалегідь. Так що Sony залишилося лише доповнити деякі технічні прогалини і назвати ціну.
У навушниках Sony WH-1000xm4 використовується той самий процесор Q1N, що і в моделі попереднього покоління. Разом з тим компанія заявляє, що інженери оновили чіп Bluetooth аудіо системи. Тепер він здатний аналізувати музику і навколишні звуки 700 разів на секунду. Крім того, були поліпшені алгоритми обробки. Завдяки комбінації оновленого чіпа і поліпшених алгоритмів навушники більш ефективно обробляють звуки голосу і середнього частотного діапазону. Вбудована батарея забезпечує до 30 годин роботи без підзарядки (з активованою функцією шумозаглушення).
У навушниках Sony WH-1000XM4 використовуються 40-міліметрові динаміки і 5 мікрофонів. Згадується нова технологія захоплення звуку, що дозволить поліпшити якість передачі голосу під час телефонних розмов. У пристрої з’явилася нова функція Speak to Chat, яка автоматично призупиняє відтворення музики в тому випадку, коли користувач починає говорити з ким-небудь. Завдяки цьому він буде добре чути співрозмовника, не вдаючись до органів управління. Після завершення бесіди навушники також автоматично відновлять програвання.
Завдяки ПЗ Sony DSEE Extreme користувачеві буде доступна функція поліпшення звуку залежно від жанру музики і типу інструменту. Також згадується підтримка режиму навколишнього звучання і персоналізованих звукових налаштувань на підставі місця розташування користувача. Навушники підтримують можливість використання віртуальних помічників Alexa і Google Assistant. Додатково повідомляється про підтримку функції Multipoint, яка дозволяє навушникам підключатися до двох пристроїв одночасно.
За матеріалами:
ITC.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас