Samsung анонсувала нову прошивку на базі Android 11 — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Samsung анонсувала нову прошивку на базі Android 11

Технології&Авто
572
Слідом за презентацією флагманських смартфонів Galaxy Note20 і Galaxy Z Fold 2 Samsung анонсувала новий користувальницький інтерфейс One UI 3.0. Компанія також назвала моделі пристроїв, які першими в лінійці отримають апдейт до свіжої версії прошивки на базі Android 11.
Попередня бета-версія програмної оболонки One UI 3.0 буде поширюватися в закритому режимі для смартфонів Galaxy S20, S20+ і S20 Ultra, реалізованих на території США і Південної Кореї. Базовою операційною системою для нової оболонки Samsung стане Android 11.
У другу хвилю країн, які отримають тестову прошивку, увійдуть Китай, Німеччина, Індія, Польща і Великобританія. Користувачі з цих регіонів зможуть взяти участь у відкритому бета-тестуванні нового інтерфейсу. Втім, Samsung поки що не оголосила список особливостей і нововведень оболонки, а також не називає терміну релізу перших стабільних збірок One UI 3.0.
Раніше в ході презентації Galaxy Unpacked представники південнокорейського виробника електроніки заявили, що розширюють програму підтримки смартфонів до трьох років. Таким чином, Galaxy S10, що вийшов в 2019-му, зможе розраховувати на оновлення до Android 12 в 2021 році.
За матеріалами:
4PDA
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас