Uber купує британську технологічну Autocab — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Uber купує британську технологічну Autocab

Фондовий ринок
520
Американська Uber Technologies оголосила про придбання британської технологічної компанії Autocab, яка продає програмне забезпечення для бронювання і оренди авто приватним компаніям.
Як повідомляє Reuters, угода розширить присутність Uber в Великобританії і дозволить компаніям, які надають послуги таксі, і приватним компаніям з оренди автомобілів, що використовують програмне забезпечення Autocab, розширюватися, «щоб запропонувати більше можливостей для отримання прибутку місцевим водіям».
Uber заявляє, що придбання Autocab дозволить зв’язати людей, які відкривають додаток Uber в місцях, де ця послуга недоступна, з іншими операторами в Британії.
Компанії не розкривають суму угоди і не надають більш докладної інформації про неї.
«Autocab успішно працює з операторами таксі і приватними операторами оренди по всьому світу більше 30 років, і Uber може багато чому навчитися на його досвіді», – зазначили в Uber.
Крім того, Uber буде шукати додаткові способи збільшення доходів, пов’язані з платформою послуг, наприклад доставкою їжі.
Uber постраждала від різкого падіння кількості користувачів цього року після того, як пандемія COVID-19 змусила водіїв і клієнтів залишатися вдома. Компанія повідомила, що в квітні через карантинні заходи поїздки скоротилися приблизно на 80%.
За матеріалами:
Mind
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас