Українці залучили вже 850 млн «теплих кредитів» — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Українці залучили вже 850 млн «теплих кредитів»

Енергетика
347
З моменту старту програми у квітні і по липень 2020 року українські родини залучили вже майже 850 млн грн «теплих кредитів».
Про це повідомляє прес-служба Держенергоефективності.
555,8 млн грн – на енергоефективні заходи у приватних будинках; майже 270 млн грн – на утеплення ОСББ та ЖБК; 18,5 млн грн – на встановлення твердопаливних котлів.
У Агентстві підкреслюють, що як і в попередні роки, результати моніторингу підтверджують високу затребуваність програми.
Держава компенсує частину кредиту та полегшує фінансове навантаження при утепленні, а родини впроваджують необхідні заходи, заощаджують на комунальних послугах та підвищують комфорт», – прокоментував т.в.о. голови Держенергоефективності Костянтин Гура.
У Держенергоефективності нагадали, що для включення банком відомостей до зведеного реєстру позичальників та подальшого отримання відшкодування необхідно подати до банку документи, що підтверджують цільове використання кредитних коштів, та документи, що підтверджують факт впровадження енергоефективного обладнання та/або матеріалів (акт виконаних робіт, наданих послуг).
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас