Постачальник електроенергії Yasno починає продавати газ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Постачальник електроенергії Yasno починає продавати газ

Енергетика
849
Постачальник електроенергії Yasno тепер постачатиме природний газ. Компанія отримала пакет ліцензій на постачання природного газу і веде переговори щодо укладення перших газових контрактів з юридичними клієнтами.
Про це йдеться в повідомленні компанії.
Як наголошується в повідомленні, компанія також готується поставляти блакитне паливо і населенню.
YASNO створює комплексну систему енергетичних рішень. Ми розуміємо, наскільки клієнтам зручно і вигідно мати одного постачальника, який одночасно забезпечує електроенергією, газом, а також допомагає економити завдяки енергоефективним рішенням і продуктам. Це сучасна європейська практика, яку YASNO реалізовуватиме в Україні в поєднанні з високим рівнем сервісу. Розраховуємо, що перші поставки відбудуться підприємствам і організаціям, які нас добре знають як надійного і стабільного партнера з електропостачання. До кожного клієнта ми використовуємо індивідуальний підхід”, – сказав директор з розвитку бізнесу Yasno Олександр Онищенко.
За словами директора з продажу та обслуговування клієнтів Євгена Бушми, пріоритетом в обслуговуванні споживачів залишиться максимальна цифровізація взаємин і розвиток онлайн-каналів.
“Зараз ознайомитися з основними умовами договору на постачання газу для бізнес-клієнтів і подати заявку на його укладання можна через інтернет на сайті YASNO або в центральних енергоофісах в Києві, Дніпрі або Маріуполі. Отримати індивідуальну консультацію з питань газо- та електропостачання бізнес-клієнти можуть дистанційно у своїх персональних менеджерів. Крім того, наші клієнти можуть замовити послуги енергоаудиту та енергосервісу для оптимізації своїх витрат на всі види енергоресурсів”, – додає Євген Бушма.
Нагадаємо, промислові споживачі можуть обирати постачальника природного газу і купувати у нього блакитне паливо за вільними цінами. Незабаром обрати YASNO своїм газовим постачальником зможуть також жителі Києва, Дніпропетровської, Донецької областей та інших регіонів.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас