ТОП-7 міфів і фактів про роботів для прибирання підлоги — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555
НОВИНИ ПАРТНЕРІВ

ТОП-7 міфів і фактів про роботів для прибирання підлоги

Особисті фінанси
1362
Роботи-помічники значно полегшують життя людей, але також є предметом суперечок. Ще недавно ми й уявити собі не могли, що можна зберігати чистоту у квартирі, не докладаючи жодних зусиль. А сьогодні все більше брендів вдосконалюють моделі роботів-прибиральників, щоб забезпечити нам покращений користувальницький досвід. В цій статті ми розвінчуємо головні міфи на прикладі робота для сухого та вологого прибирання DEEBOT OZMO 950 від Ecovacs.
Міф 1. Роботи для прибирання хаотично рухаються і пропускають ділянки
Факт: DEEBOT OZMO 950 оснащений унікальною навігаційною системою Smart NAVI 3.0. Вона дозволяє просканувати приміщення і скласти найкращий план прибирання, щоб не пропустити жодної ділянки. Робот будує карту приміщення в вашому смартфоні й запам’ятовує кілька поверхів.
ТОП-7 міфів і фактів про роботів для прибирання підлоги
Міф 2. Роботи для прибирання не миють підлогу, а просто протирають її вологою ганчіркою, і погано пилососять, особливо шерсть
Факт: DEEBOT OZMO 950 оснащений технологією вологого прибирання OZMO. Вам не потрібно вручну змочувати тканину для прибирання, оскільки датчик самостійно контролює рівень подачі води з резервуара на мікрофібру.
Крім цього, плаваюча електрощітка здатна прибирати навіть стики в підлозі до 4 мм глибиною. У режимі МАХ+ потужність всмоктування сягає до 1200 Па, що допомагає прибрати з килимів навіть найдрібніший пил. А для шерсті та волосся підійде насадка прямого всмоктування, на яку вони не намотуються. В комплекті також поставляється і V-подібна турбощітка.
Міф 3. Роботи прибирають все на своєму шляху, тому їх незручно використовувати, якщо в будинку є ділянки, на які не можна на даний момент заїжджати
Факт: DEEBOT OZMO 950 має функцію віртуальних меж. Якщо ви побудували на підлозі картковий будиночок або хочете пропустити дитячу зону з дрібними іграшками, відкрийте додаток Ecovacs Home, в якому робот вже встиг побудувати карту вашого будинку, встановіть там віртуальні кордони — і все, пристрій туди не заїде.
ТОП-7 міфів і фактів про роботів для прибирання підлоги
Міф 4. Роботи не гнучкі в пріоритеті прибирання, вони прибирають за побудованим маршрутом
Факт: Потрібно спочатку прибрати під ліжком і шафами, а потім — дитячу зону в іншій кімнаті? Режим користувача DEEBOT OZMO 950 дозволяє вручну на мапі розставити пріоритети для кожного циклу прибирання.
Міф 5. Робот зіпсує килим, оскільки може його зволожити
Факт: DEEBOT OZMO 950 розпізнає килими і вміє перемикатися між режимами сухого та вологого прибирання, одночасно мити підлогу і пилососити килими.
Міф 6. Роботу постійно доводиться допомагати долати пороги між кімнатами
Більшість порогів мають висоту 1,5 см, а DEEBOT OZMO 950 долає пороги до 2 см.
Міф 7. Робота потрібно постійно контролювати, доглядати за ним
Все необхідне можна зробити в додатку: запустити прибирання з будь-якої точки світу, вибрати режим, налаштувати графік і т.д. До того ж, робот самостійно перезаряджається і продовжує прибирання, має датчик проти зіткнення з меблями і проти падіння зі сходів. А оновлення системи здійснюється через WiFi.
Дізнайтеся більше про потужного робота для ідеального прибирання DEEBOT OZMO 950.
ТОП-7 міфів і фактів про роботів для прибирання підлоги
За матеріалами:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас