Xiaomi придумала смартфон зі знімним дисплеєм — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Xiaomi придумала смартфон зі знімним дисплеєм

Технології&Авто
578
Дуже незвичайний смартфон проєктує китайська компанія Xiaomi: опис так званого двокомпонентного апарату з’явилося на сайті Державного управління у справах інтелектуальної власності КНР (China’s National Intellectual Property Administration, CNIPA).
Йдеться про смартфон зі знімним дисплеєм. Передбачається, що база пристрою і екран зможуть функціонувати незалежно один від одного, що дозволить реалізувати принципово нові режими використання.
Наприклад, знявши дисплей, власники зможуть застосовувати його як мобільний видошукач для дистанційного керування камерою стільникового апарату. Крім того, можуть бути впроваджені нові ігрові можливості. Відзначається, що живлення дисплея в режимі самостійної роботи може здійснюватися бездротовим способом.
Xiaomi придумала смартфон зі знімним дисплеєм
Як можна бачити на патентних ілюстраціях, екран має безрамкове виконання. Безпосередньо за цією панеллю розташовується подвійна селфі-камера зі спалахом. Для зв’язку бази і дисплея служать два масиви по десять контактів.
Xiaomi придумала смартфон зі знімним дисплеєм
У тильній частині корпусу незвичайного смартфона розташована потрійна камера, в нижній — симетричний порт USB Type-C і дві решітки динаміків. Передбачені фізичні кнопки управління.
На жаль, поки що двокомпонентний смартфон існує тільки на папері. Про можливі терміни появи комерційного пристрою з описаною конструкцією нічого не повідомляється.
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас