Google інвестувала $450 млн в компанію, що займається безпекою «розумних будинків» — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Google інвестувала $450 млн в компанію, що займається безпекою «розумних будинків»

Фондовий ринок
463
Техногігант Google вирішив інвестувати $450 млн в американську компанію ADT, яка пропонує рішення в галузі електронних систем безпеки, таких як охоронні системи для «розумних будинків».
Про це йдеться в повідомленні ADT, на яке посилається RNS.
«ADT і Google сьогодні оголосили про те, що вступають в довгострокове партнерство для створення наступного покоління пропозицій щодо забезпечення безпеки розумного будинку», – наголошується в повідомленні.
В рамках відповідного партнерства Google викупить 6,6% акцій ADT за $450 млн, зазначається в заяві. Ще по $150 млн обидві компанії вкладуть в розробку своїх наступних продуктів, а також в розвиток технологій і навчання персоналу.
Компанія ADT з’явилася в 2012 році в результаті відокремлення від багатопрофільної компанії Tyco International. Як зазначається на її сайті, ADT надає послуги із забезпечення безпеки житлових будинків і підприємств малого бізнесу. Зокрема, її основною спеціалізацією є електронні системи безпеки, системи протипожежного захисту та інші пов’язані з цим спостереження по всій території США. Головний офіс корпорації знаходиться в Бока-Ратоні, штат Флорида.
За матеріалами:
Mind
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас