Apple Pay - легкий, безпечний і особистий платіжний інструмент — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Apple Pay - легкий, безпечний і особистий платіжний інструмент

Фінтех і Картки
20
Від сьогодні власники карток Visa, випущених АТ «БАНК ІНВЕСТИЦІЙ ТА ЗАОЩАДЖЕНЬ», отримали можливість користуватися Apple Pay – легким, безпечним і особистим платіжним інструментом, який повністю змінює сферу мобільних платежів, пропонуючи швидкість і зручність.
Безпека і конфіденційність лежать в основі Apple Pay. Коли ви додаєте кредитну або дебетову картку в Apple Pay, сам номер картки не зберігається ні на пристрої, ні на серверах Apple. Замість нього присвоюється унікальний номер облікового запису пристрою, який шифрується і безпечно зберігається в чіпі «Безпечний Елемент» вашого пристрою. Кожна транзакція авторизується завдяки унікальному одноразовому секретному коду, який генерується динамічно.
Apple Pay дуже просто налаштувати: клієнти можуть додати кредитну або дебетову картку через додаток Wallet. У магазинах розплачуватися за допомогою Apple Pay можна з iPhone SE, iPhone 6 та новими моделями, а також з Apple Watch.
Apple Pay дозволяє дуже просто здійснювати покупки в застосунках та на вебсайтах одним дотиком пальця до Touch ID або подвійним кліком бокової кнопки і поглядом на iPhone X для підтвердження операції через Face ID. Тепер більше немає необхідності вручну заповнювати великі документи з контактною інформацією або повторно вводити дані про доставку та виставлення рахунку. При оплаті покупок в додатках або в Safari, Apple Pay працює на iPhone 6 і новіших моделях, на iPad Pro, iPad Air 2, iPad mini 3 і більше нових моделях. Ви також можете користуватися Apple Pay в браузері Safari на будь-якому Mac після 2012 випуску з встановленой на комп’ютер системою macOS Sierra, підтверджуючи при цьому платіж зі свого iPhone 6, або більш нової моделі, або прямо з Apple Watch, а також дотиком пальця до Touch ID на нових MacBook Pro.
Детальніше про Apple Pay тут
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас