Із Нацбанку йде директор Департаменту комунікацій — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Із Нацбанку йде директор Департаменту комунікацій

Казна та Політика
599
Із 3 серпня 2020 року за власним бажанням завершила роботу на посаді директора Департаменту комунікацій НБУ Наталія Бондаренко. Незабаром оголосять конкурсний відбір для заміщення вакантної посади.
Про це повідомляє пресслужба Національного банку на сторінці у FACEBOOK.
“За понад 5 років роботи в Нацбанку Наталія Бондаренко розбудувала комунікації регулятора, ґрунтуючись на досвіді провідних центробанків світу та привносячи власні знання та вміння, так, що сьогодні Національний банк користується репутацією одного з найпрозоріших центробанків світу та однієї з найбільш відкритих державних інституцій в Україні”, – заявив голова НБУ Кирило Шевченко.
“Після себе я залишаю налагоджену систему управління комунікаціями, активну роботу над підвищенням фінансової грамотності, сучасні та клієнтоорієнтовані канали комунікацій НБУ і професійну команду”, – зазначила Бондаренко.
У НБУ назвали ключові досягнення в площині комунікацій та підвищення фінансової грамотності за час каденції Бондаренко, серед них, зокрема:
  • створення Стратегії комунікацій НБУ та побудова системи управління комунікаціями НБУ;
  • проведення міжнародних тематичних заходів – Щорічної дослідницької конференції на тему “Комунікації центрального банку: від таємниці до прозорості” та тематичного міжнародного семінару для комунікаційників центральних банків у 2019 році, а також міжнародного “Форуму з фінансової інклюзії. Нікого за бортом” у 2018-2019 рр.;
  • розробка Стратегії фінансової грамотності (візія);
  • запуск нового вебсайту НБУ.
Із Нацбанку йде директор Департаменту комунікацій
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас