Glovo почав роботу в Ірпені та Бучі — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Glovo почав роботу в Ірпені та Бучі

Фондовий ринок
394
3 серпня іспанський сервіс Glovo продовжує збільшувати зону покриття сервісу в Київській області і підключати нові населені пункти.
Про це компанія повідомила Finance.ua.
Сьогодні послуги швидкої кур’єрської доставки Glovo стали доступні для жителів Бучі та Ірпеня. Зона доставки в Ірпені – від вулиці Київської до Гостомельського шосе, а на півдні обмежена вулицею Достоєвського. Північна частина Ірпеня межує з зоною доставки в Бучі, де покриття сервісу поширюється майже на все місто.
В обох містах сервіс Glovo доставляє з 10:00 до 23:00.
Головний інтерфейс програми Glovo має 5 бабблів, які характеризують основні послуги для замовлень: «Ресторани», «Супермаркети», «Здоров’я і краса», «Експрес-кур’єр» і «Що завгодно». Зорієнтуватися в закладах допоможе опція фільтрів, що дозволяє впорядкувати ресторани і магазини за типом, вподобаннями користувачів сервісу, вартістю доставки і розташуванням.
Вартість доставки в бабблі «Ресторани» становить 40 грн, в «Супермаркети» 60 грн, в «Здоров’я і краса» варіюється від 30 до 60 грн в залежності від закладу.
Щоб почати користуватися сервісом Glovo, необхідно завантажити додаток з App Store або Google Play на свій смартфон, створити обліковий запис, вибрати спосіб оплати і визначитися із замовленням. Користувачами програми Glovo можуть стати лише повнолітні особи. При оформленні замовлення обов’язково потрібно перевірити геолокацію і спосіб оплати. У разі виникнення питань щодо замовлення, в додатку є можливість звернутися до служби підтримки.
  • Glovo – це сервіс доставки, що дозволяє придбати, доставити, передати будь-який предмет або продукт в межах вашого міста. Компанія з Барселони сьогодні працює в понад 650 містах в 22 країнах світу на трьох континентах – Європі, Центральній і Південній Америці, Африці на південь від Сахари.
  • В Україні сервіс Glovo почав роботу в жовтні 2018 року і вже представлений в 25 містах – Києві, Харкові, Дніпрі, Одесі, Львові, Запоріжжі, Вінниці, Полтаві, Миколаєві, Херсоні, Чернігові, Черкасах, Житомирі, Івано-Франківську, Чернівцях, Сумах, Вишневому, Борисполі, Броварах, Кривому Розі, Тернополі, Рівному, Кропивницькому, Бучі та Ірпені.
Читайте важливі поради, які стануть в нагоді для вашого гаманця, в телеграм-каналі Finance_ukr
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас