Microsoft виводить на ринок смартфон з двома дисплеями (фото) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Microsoft виводить на ринок смартфон з двома дисплеями (фото)

Технології&Авто
1631
Через десять місяців після презентації складаний смартфон Microsoft готовий вийти на ринок.
Головний редактор порталу Windows Central Зак Боуден, посилаючись на анонімні джерела, повідомив, що виробництво гаджета вже почалося, а перші покупці отримають Surface Duo менш, ніж через місяць, пише HighTech Plus.
У жовтні 2019 року, через три роки після невдачі зі смартфонами під брендом Lumia, Microsoft оголосила про повернення на ринок мобільних пристроїв. Компанія показала складаний Surface Duo на базі Android 10, який став гібридом смартфона і планшета. Однак, на відміну від Samsung зі смартфоном Galaxy Fold, в Microsoft вирішили не експериментувати з технологіями гнучкого екрану і вибрали простіший формфактор – Surface Duo отримав два окремих дисплеї, з’єднаних шарніром, який обертається на 360 градусів.
«Виробництво Surface Duo вже почалося, а перші покупці отримають смартфони протягом тижня, починаючи з 24 серпня, як я і казав. Залишилося чекати менше місяця!», – написав Боуден в Twitter.
Microsoft виводить на ринок смартфон з двома дисплеями (фото)
На початку місяця Панос Панай, директор з продуктів Microsoft, і виконавчий директор Ліат Бензур опублікували в Twitter фотографії робочих прототипів і не стали приховувати, що топ-менеджери компанії вже давно використовують Surface Duo в якості основних смартфонів.
Пізніше Федеральна комісія із зв’язку США (FCC) зареєструвала смартфон під кодовою назвою «Microsoft Corporation Phablet Device», а також перевірила роботу двох дисплеїв, шарніри і мережеві можливості пристрою. Наступного дня після FCC, смартфон з’явився на сайті Bluetooth SIG і отримав ліцензію на використання однойменної технології.
Microsoft виводить на ринок смартфон з двома дисплеями (фото)
Зважаючи на офіційні дані регуляторів і публікації топ-менеджерів Microsoft, можна припустити, що джерела Windows Central не помиляються, і смартфон Surface Duo дійсно з’явиться на ринку в другій половині серпня.
За матеріалами:
Mind
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас