Польща представила свої перші електрокари (фото) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Польща представила свої перші електрокари (фото)

Технології&Авто
1439
У Польщі представили нову автомобільну марку Izera, яка належить заснованій в 2016 році держкомпанії ElectroMobility. Під цим брендом запланований випуск двох моделей електрокарів. Старт серійного виробництва кросоверів і хетчбеків анонсовано на 2023 рік.
На цьому етапі Izera представила тільки зразок електрокарів. У розробці дизайну брало участь італійське ательє Torino Design, яке має досвід співпраці з Ferrari, McLaren, Nissan і “КАМАЗом”.
Платформу, на якій базуватимуться всі авто, планують придбати в іншого виробника. Імовірно, можуть використовувати модульну платформу MEB від Volkswagen, розроблену спеціально для електромобілів.
Польща представила свої перші електрокари (фото)
При цьому виробник ще не оприлюднив інформацію про технічні характеристики. Відомо, що обидві моделі зможуть розігнатися з місця до 100 км/год за вісім секунд, а запас ходу забезпечений на 400 км за циклом WLTP.
Польща представила свої перші електрокари (фото)
Збирати електромобілі планують в регіоні Сілезія на півдні Польщі. Завод відкриють до середини 2021 року. Обсяги виробництва також не розголошуються, проте в компанії відзначили, що на підприємстві створять близько 6 тис. робочих місць.
За матеріалами:
УБР
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас