Естонія приймає заявки на перші візи для фрилансерів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Естонія приймає заявки на перші візи для фрилансерів

Світ
836
Естонська Digital Nomad Visa (DNV) дозволить віддаленим працівникам з усього світу легально перебувати в країні до 1 року.
Як повідомляє пресслужба програми уряду Естонії e-Residency, подати заявку на її отримання можна вже з 1 серпня англійською, естонською або російською мовою.
Залежно від того, скільки планує перебувати в країні віддалений співробітник, пропонують два види візи — коротка (C-visa) і довгострокова (D-visa). Ціна D візи – 100 євро, а С — 80 євро.
Всі апліканти пройдуть ретельний відбір за процедурою отримання інших віз.
Основні вимоги:
- підтвердження статусу віддаленого працівника або цифрового кочівника;
- підтвердження місячного доходу за останні 6 місяців;
- підтвердження, що на рахунку є мінімум 116,80 євро на день (або 3 504 євро на перший місяць).
“Ми підтримуємо розробку Digital Nomad Visa вже майже два роки. E-Residency змінило підхід до ведення бізнесу, а DNV змінить підхід до роботи”,-говорить керівний директор e-Residency Отт Ваттер.
На відміну від вже існуючих віз такого типу, Естонія пропонує її не тільки цифровим кочівникам, а й людям, які працюють за контрактом на компанію, що розташована за межами Естонії.
Крім того, це хороша можливість для електронних резидентів. Віза дозволить налаштувати бізнес в ЄС, легально перебуваючи в Естонії.
Зокрема, цифрова віза кочівників дозволить іноземцям, які зайняті на роботах незалежно від місця і часу, в основному, в області технологій, фінансів або маркетингу, працювати в Естонії до року.
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас