Huawei анонсувала розумний годинник з двома камерами для дітей (відео) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Huawei анонсувала розумний годинник з двома камерами для дітей (відео)

Фондовий ринок
367
Компанія Huawei представила Watch 4Х – новий розумний годинник, розроблений спеціально для дітей. Годинники, які забезпечують високий рівень безпеки завдяки наявності двох камер і функції визначення місця розташування, досить міцні завдяки своїй структурі.
Маючи фронтальну 5-мегапіксельну камеру для безпеки та 8-мегапіксельну камеру для спілкування, Дитячі годинники 4X також мають двочастотне виявлення місця розташування за допомогою штучного інтелекту. Розумний годинник з 1 ГБ оперативної пам’яті і 16 ГБ вбудованої пам’яті має надміцну конструкцію для забезпечення безпеки і водонепроникності до 50 метрів завдяки вбудованій системі ремінця.
Розумний годинник з підтримкою з’єднання NFC також має функцію голосового помічника. Дитячі годинники Huawei 4Х, які можна швидко заряджати за допомогою функції швидкої магнітної зарядки, обіцяють 2 дні використання без підзарядки.
Компанія Huawei встановила ціну в $200. Годинники будуть доступні в рожевому, синьому і білому кольорах. У продажу Watch 4Х з’являться вже 19 серпня в Китаї, дата міжнародного релізу поки що не розкривається.
За матеріалами:
bigmir.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас