Який вигляд матиме нова лінійка смартфонів Huawei — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Який вигляд матиме нова лінійка смартфонів Huawei

Фондовий ринок
654
Лінійка смартфонів Huawei Mate 40 невдовзі з’явиться на ринку. Хоча у нас вже є кілька офіційних підтверджень щодо особливостей новинки, більшість звітів, що стосуються серії, все ж є припущеннями. Сьогодні скарбничка поповнилася новими подробицями. Про це повідомляє видання ITSider.
Нова інформація була опублікована в китайській соціальній мережі Weibo. Відповідно до неї, в новій флагманській лінійці буде представлено чотири моделі – Huawei Mate 40, Mate 40 Pro, Mate 40 Porsche Design і Mate 40 Pro+. Варто зазначити, що кожна з них повинна бути доступна в кількох версіях, які будуть відрізнятися обсягами пам’яті. Крім того, лінійка отримає унікальні характеристики з точки зору продуктивності, оптимізації системи та дизайну ідентифікаторів.
Джерело, яке опублікувало інформацію, стверджує, що зараз Huawei нарощує виробництво, щоб підготувати достатню кількість смартфонів для осіннього запуску.
Якщо вірити попереднім витокам, то Mate 40 отримає екрани діагоналлю 6,7-6,8 дюйма з частотою оновлення зображення 90 Гц, флагманську камеру з хорошим оптичним зумом, а також акумулятор ємністю в 5000 мАг з підтримкою дротової і бездротової зарядки.
За матеріалами:
Коментарі
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас