LG випустила «полегшену» версію дизайнерського смартфона Velvet (фото) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

LG випустила «полегшену» версію дизайнерського смартфона Velvet (фото)

Технології&Авто
531
Навесні цього року LG представила смартфон під назвою Velvet, виконаний в оригінальному дизайні, а кілька місяців потому він отримав нове виконання. Зберігши корпус, дисплей і модуль камери оригіналу, гаджет обзавівся іншою моделлю процесора Snapdragon без підтримки мереж 5G і надійшов у роздріб за більш доступною ціною.
Смартфон отримав 6,8-дюймовий OLED-екран з роздільною здатністю Full HD+ і співвідношенням сторін 20:9, а також потрійну основну камеру з датчиками на 48, 8 і 5 Мп і 16-мегапіксельну фронталку. «Серцем» новинки, на відміну від попередньої версії, став процесор Snapdragon 845 зразка 2018-го за підтримки 6 ГБ оперативної пам’яті. Обсяг внутрішнього накопичувача моделі становить 128 ГБ.
LG випустила «полегшену» версію дизайнерського смартфона Velvet (фото)
За автономність пристрою відповідає акумулятор ємністю 4300 мАг з підтримкою швидкої зарядки Quick Charge 3.0 і бездротових станцій потужністю до 9 Вт. Список інтерфейсів апарата включає 4G-модем, а також модулі Wi-Fi, Bluetooth 5, GPS і NFC. Крім того, LG Velvet 4G отримав підтримку стилуса, вбудований в дисплей датчик відбитків пальців і захист від води і пилу за стандартом IP68.
LG випустила «полегшену» версію дизайнерського смартфона Velvet (фото)
«Полегшена» версія гаджета вже надійшла в продаж у Європі за ціною €499. Для порівняння, вартість 5G-модифікації смартфона становить €650.
За матеріалами:
4pda
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас